Вітання і подарунки від Миколая

Дата: 04.01.2018 16:42
Кількість переглядів: 689

Фото без описуВітання і подарунки від Миколая

День святого Миколая очікують як дітлахи, так і дорослі. Проте якщо перші вірять в диво, сподіваючись на втаємничений візит Миколая, то їх батьки мають надію на приємні сюрпризи. Для значної частини дошкільнят Іваньківської громади представником Миколая став добродійник Микола Северин. Саме з його ініціативи на дитячих ранках в ДНЗ малечі презентували солодощі та смаколики. От і цього року крізь заметілі та хурделицю поспішали в с.Іваньки, с.Крачківку,с. Березівку з подарунками представники від Миколи Федоровича Северина. Святкові подарунки отримали дошкільнята ДНЗ с.Іваньки, с.Крачківка, с.Березівка та учні початкової ланки Іваньківської ЗОШ, Крачківської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Разом із солодощами щирі вітання від координатора ВО «ЧЕРКАЩАНИ» М.Ф.Северина дітям, їх батькам, вихователям під час відвідин святкових заходів передав керівник Громадської приймальні ВО «ЧЕРКАЩАНИ» А.В.Риженко.

Святкові подарунки вихованцям Крачківського ДНЗ презентував член депутатської фракції ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Іваньківської сільської ради Ю.В. Карпенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь